LOG IN or REGISTER

309

FORUM
POSTS

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    3

    Hello gang, new to the forum an need a bit of help.

    I own a 2005 DB9 Coupe and a 2001 DB7 Vantage Volante V12.

    My Air-conditioning system on the DB7 is not blowing very hard, It works on fan speed 1 and increases when switched to fan speed 2,
    however, the fan speed does not increase at all when switched from speed 2 to speed 3. All fuses I believe are good, unless there is a hidden one somewhere. My owners manual does not list what any of the relays do in the fuse holders, just the fuses are listed. Could it be a relay or
    am I barking up the wrong tree?
    Any and all suggestions are greatly appreciated.
    Thanks!
    Attached Images Attached Images   

  2. #2
    Welcome to the site! Lovely collection you have there. Is that a diablo sneaking in from the top? Amazing

    As for your fan speed, that I'm uncertain about

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    3
    Thank you, Yes, it sure is. Here are couple more in my stable.
    Attached Images Attached Images   

  4. #4
    Amazing collection. Must be interesting to go from the modern murci to the SV or the Roadster. The roadster was one of my favorites back in the day

  5. #5
    Member quad-turbo's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    New Zealand/Italy/PNG
    Posts
    46
    Welcome Donzikid, very nice pics, love the SV in particular, ciao C

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    3
    Thanks guys, the SV is my favorite. Only has 3000 miles.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -7. The time now is 06:02 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.0. Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.